Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
(цибуля ріпчаста, морква, капуста свіжа, буряк столовий, банани, яблука, виноград, апельсини) UA-2023-10-04-013626-a
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)
№ п/п | Найменування товару | Кількість (обсяг), кг | Технічні та якісні характеристик товару |
| Цибуля ріпчаста | 385 | Цибуля ріпчаста має бути не пошкодженою, високоякісною (гнила і зіпсована не допускається), чистою, не підмороженою, властива для даного ботанічного сорту форми і кольору, без порожнього та твердого денця, без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень, не проросла, достатньо сухою (з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою), без надлишкової поверхневої вологості та без стороннього запаху та присмаку. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. |
| Морква | 285 | Морква. Коренеплоди мають бути гладенькими свіжими, цілими, чистими, незів'ялими, не тріснутими, не підмороженими, без пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, правильної форми та забарвленню типової для ботанічного сорту, з довжиною черешків не більше 2 см або без них. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. Відповідно вимогам стандартизації та сертифікації України. |
| Капуста свіжа | 785 | Капуста свіжа за характеристикою і нормою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, цілими, щільними, цілком сформованими, різного ступеня щільності (не пухка), не пошкодженими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, Без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. Відповідно вимогам стандартизації та сертифікації України. |
| Буряк столовий | 315 | Буряк столовий першого гатунку. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, не гнилі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних в рівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Не пошкоджені шкідниками. Споживче пакування полімерна сітка вагою від 10 кг – 25 кг. |
| Банани | 285 | Банани повинні бути вищого ґатунку, свіжі, цілі, чисті, з жовто-зеленкуватим забарвленням шкірки, та з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками, не уражені хворобами, без плям. За розміром -середні. Не допускаються плоди підморожені. |
| Яблука | 180 | Яблука овинні бути свіжі, столові, порційні, середнього розміру, стиглі, цілі, чисті, без сторонніх запахів та присмаків, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкодження шкідниками. Плоди за формою і забарвленням, властиві даному помологічного сорту, з плодоніжкою або без неї, але без пошкоджень шкірки плоду. |
| Виноград | 50 | Виноград повинен бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Ягоди мають бути цілі, здорові, чисті, щільні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, пошкоджень шкідниками та хворобами, не в’ялі, достатньої зрілості, колір відповідного виду, без плям. Товар повинен постачатися в належній тарі, яка відповідає характеру товару і захищає від пошкоджень під час транспортування (доставки), упаковують в дерев’яні ящики або картонні коробки. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО. Поставка товару здійснюється відповідно до сезону |
| Апельсини | 400 | М`якоть плодів солодка, соковита. Вирощені в природних умовах без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Апельсини свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір – середній, кожура середньої щільності, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. |